Hästar och kungar

Jag åker med tåget till Karlstad, och kommer fram två timmar innan det börjar. Jag går en promenad längst med älven och stannnar vid närmsta stentrappa ner i mörkret. Allt är grått, men jag är ensam och mår bra.
Jag börjar gå mot drottning kristinas väg 4B. Komme fram, ser Koalan på balkongen, ber honom öppna, det var låst säger jag.
Han i hallen ger mig en kattmask och en scarf, Ta på dig det här, nu kör vi, glöm inte att ha kul
"Vad i helvete gör jag här?" är min första tanke när jag kommer in i rummet. Lampor, chips, plastmuggar, sugrör, vad ska jag göra? Det är som om alla ögon bakom maskerna vill mig illa, jag känner ingen. Några säger, Hej, är det Elsa?, vem är du, jag ser inget, jaha va det du. Jag ser igenom maskerna och fler jag känner dyker upp.
Wille är uppmuntrande, han är verkligen en självförtroendehöjare. Tove är inne på toaletten med Alexandra. Vart hör jag hemma? Varför glor alla? Jag är ny.
Vi börjar med Toves scener, jag kan knappt kolla på henne, jag känner henne inte.
Paus, jag tar luft, tar av masken, folk kollar på mig. Elsa, Elsa Hulu? Ja.. Artu... ja, hans bror.. hälsa från mig, okej. Mr. Bean i rummet bredvid och jag lär känna någon mer
Månen dansar, vi står runt, vem är han som kollar på mig hela tiden, känner jag dig? Skrattar när jag skrattar, gör som jag. Sten, sax, påse. Pil, pilgåge, svärd. Lampan går sönder minst tio gånger och Wille börjar bli stressad.
Dödsscenen börjar, förvirring, vilka ska falla, vilka ska stå kvar?
Pizzan kommer, folk äter. Jag mår illa. Jag vet inte, finns det vegetarisk? Tror inte det. eller jo. Han kollar på mig igen.
Ni som inte var med på sista kan dra hem. Jag ringer, han sviker. Du kan sova hos mig. tack. hejdå, vi går. Prata hela natten.
Jag vaknar i en soffa, är på stan innan tåget går, nu är allt öppet. Går in på H&M, får ångest när jag brovar bikini. köper vatten, träffar Hanna på stationen. Sega tanter och Gubbar. Vi åker tillsammans med Illona hem till Sunne.
Skorna skaver när jag går genom Sunne, jag tar av mig jackan, går i bara linnet.  Det är vår.

Imorrn är det skola, det enda jag saknar är rasterna med musikare

/ElsaKommentarer
Postat av: Astro

Tack så jättemycket för att du ställde upp, verkligen askul att du kom!Vi beställde massa vegopizza! Helst ville vi köpa bara det, men pojkarna protesterade...

2010-04-11 @ 22:06:54
URL: http://ninjalooter.blogg.se/
Postat av: Lisa

Sv: Stockholm har säkert både Arla & Milko. Men jag är ganska så säker på att Arla är mer populärt där. I Gbg har dom Arla iallafall. Unge...Vem fan var "han" då? :S

2010-04-12 @ 17:11:03
URL: http://golisa.blogg.se/
Postat av: Lisa

Sv: 1. Stockholm har Arla för jag frågade mamma.

2. Men vafaan Elsa!! XD Jag menade att bilderna ska representera hur vi skulle ha det i sommar i Stockholms skärgård och då skulle vi få dricka Arla mjök... pucko <3 :)

2010-04-13 @ 17:04:04
URL: http://golisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0