Vardaglig skit

Här händer det inte mycket.. Jobbar, äter, tränar sover och försöker få saker gjorda. Nu två månader senare börjar jag göra tackkort till de som uppvaktade mig på min student.. det går framåt!

4 dagar till lajvet och knappt en vecka till jag ska till Rom med mamma, hennes kompis och Emma Ohlqvist! Ska bli så jäkla roligt! Shoppa, festa, upptäcka all underbar kultur och mat! Synd bara att de äter pasta och pizza hela tiden.. vetefan vad jag ska äta. Får väl äta sallad i en vecka när vi äter ute. Kul liv. Just nu står det stilla med vikten också, tror det beror på lingonveckan.. hoppas på det iaf. Ska ut och gå mer och äta mindre kolhydrater nu, så får vi se om det händer något! Annars tror jag att jag skiter i det faktiskt, har försökt himla länge nu, står still på -1.5. Ska väga min på riktigt imorgon så då vet jag den riktiga siffran. Fast det är ju lite dumt att jag bara väger mig, borde mäta istället. Jag har köpt ett par likadana jeans shorts som innan sommaren, fast nu i storlekan mindre. De sitter som när jag köpte de större, win! Har även fått större benmuskler, så jag tror faktiskt jag bara har fått mer muskelmassa, och det väger ju mer. Hoppas iaf! Borde mätt mig från början. 2 st 1h(minst) powerwalk imorrn när jag är ledig, nu kör vi, hepp hepp!


Testade btw att fota månen härom natten, det gick väl sådär, måste skaffa mig bättre objektiv, blev ju helt suddigt även om jag hade stadigt stativ och lät den trycka av själv. Använde mitt tele, och det är ett Tamron på 200, och jag tror man behöver över 300 för att få bra månbilder. Eller så är det bara jag som är dålig. Äh, får väl skaffa mig det i framtiden när jag har nån bra utbildning och fet lön. 


Kommentarer
Postat av: Emi

Haha, jag var också efter med mina tackkort xD

Låter roligt med resandet! Vill också utomlands.. D:Tyckte det var en jätte bra månbild, man ser ju t.o.m. gropar! Det bästa jag får är en liten lysande prick på himlen, fast jag har ingen vidare zoom förstås xD Ingen zoom som räcker för månbilder iaf.

2012-08-14 @ 00:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0