Tjoho!

Såklart blir jag sjuk nu när jag slappnar av efter att allt skolarbete är klart.. suck.. För det kan väl inte bero på Gardasilsprutan som vi tog i onsdags va? Nej cancer i fittan har jag då inte i alla fall!

Trött som jag är släpade jag mig upp vid 11:30, åt skollunch till frukost och tog bussen mot SF's källare. Det första som händer när jag ska bära ner påsarna med färgburkarna till väggen är att jag ser att den svarta burken ramlat inne i påsen och locket har lossnat. fml. Så den första halvtimmen gick åt att försöka "rädda" den svarta färgen och torka av alla andra burkar, det är nämligen den jag har ont om! Att hälften spillts ut gjorde ju inte saken bättre. Jag orkade inte måla så länge, gjorde nästan klart Luke's tröja och skärp, men sen behövde jag uppuntran! Först gick jag till dinsko och köpte mina bal+studentskor, och sedan köpte jag smycken och hårdekorationer på glitter. Nu känns det som att jag kan slappna av på den fronten lite i alla fall.

Alla är så hemlighetsfulla med sina student och balklänningar. Balen kan jag förstå att man vill ska va speciell, men studenten? Come on! Alla ser ju för fan likadana ut. Vit spetsklänning, studentmössan och pumps. Såhär kommer jag se ut + lila band(estet!) runt midjan istället för vitt och så ska jag köpa mig en free bra så att ingen ska behöva se mina hängpattar, haha.

Kommentarer
Postat av: emmaa

men kvinna vad du är het!

2012-06-02 @ 19:47:20
URL: http://smeeklunds.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0