Karlstad

Okej, visst. Jag har fått gratis tandvård hela mitt liv, men 710 kr för att en tandhygienist skulle kolla på mina tänder i 3 minuter och säga att jag borstar bra är väl att överdriva!? Visste ju det redan. Jaja. Fick i alla fall hälsa på Karlstad igen. Saknar staden så det gör ont. Unnade mig lite mer eller mindre välbehövliga saker, har ju faktisk sålt konst nu så har lite pengar!


 
Skor, ring, mascara - Åhlens
Skärp - Lindex
Sugrör, cellofanpåsar, småburkar, muffinsformar - Lagerhaus
Topparna - H&M

Blev så trött på att det inte fanns små lådor hemma när man behöver dem till rester och matlådor till jobbet, så jag gjorde något åt det! Annars hade det nog inte hänt i dethär huset.. Papperssugrören ska jag använda till cakepops, har tänkt länge på att testa på det, men aldrig kommit till skott! Ska göra massa kul till alla hjärtans dag hade jag tänkt, bland annat en ny variant av Rocky Road, och cupcakes! Så påsarna och muffinsformarna behövs verkligen.

Nya vinter/vårskor(mina nuvarande är så äckliga, för jag cyklar alltid hem i dem från gymmet..), ett skärp och en ring till lajv(och vardag) och lite nya kläder är ju också kul att hitta! Okej, jag kan erkänna att jag blivit lite påverkad av reklamen för den där mascaran, men till mitt försvar så är min gamla snart slut, jag ville testa något nytt och jag köper alltid Maybelline!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0