Rubrik

Även om sommaren har varit den tid som jag för första gången i hela mitt liv jag haft användning för min kalender, så har jag inte bloggat någonting. Visst jag har haft massor att göra, men att slänga in ett blogginlägg har inte varit första prion mellan allt, det har varit att softa. Jag känner att jag har haft ett sommarlov fullt med jobb, vänner och festivaler, och mellan det måste man faktiskt vila, hjärnan orkar faktiskt inte hitta på så många roliga blogginlägg i viloläge som man kanske tror!

Jag läste igenom min blogg för någon vecka sen, jag har snart haft den i ett år. Som Emma skrev i sin blogg så använder jag nog min blogg mycket för att minnas vad jag gjort, och inte för att locka läsare, som det kanske var i början(ofta men kan få läsare bara av att ha en mainstreem-blogg liksom). Det är även för er som ligger kvar och fiser nere i Sunne som är nyfikna på mitt nya liv i Karlstad, typ Matilda, Lisa och Emma, töntgänget asså! Vi ses ju inte så ofta direkt, och det är nog mycket av det syftet jag läser era bloggar också skulle jag tro, även om vissa inte uppdaterar på ofta *host host* Lisa *host host*. (lisa har lösenord så att hennes mamma inte ska snoka, men jag länkar ändå för att.. ööhm..  jag vet inte)

Efter Arvikafestivalen(senaste inlägget) har jag hittat på massa kul!

Jag har:

Drivit ett Musikcafé i rokkmakkstugan
Köpt en gitarr <3
Haft Jordgubbskajajjs med teatrarna
Blivit dissad av folk på blocket
Lagt ut en "Jag söker lägenhet"s annons på blocket
Haft firmafest med jobbet på en ö mitt ute i ingenstans, läs om det HÄR!
Varit på resa genom Sverige med Alex familj, bland annat varit på Ullared och i Norje
Trott att jag fått en lägenhet, men blev dissad igen, blev så jävla ledsen!
Skrivit kontrakt på en annan lägenhet (ska skickas till Newsec imorgon!)
Köpt massa grejjer på loppisar och IKEA till lägenheten
Varit på fryksdalsdansen nykter (tråkigt)
Varit massa med Alex <3
Fotat en massa
Varit på Camp 2010

Så nu åter står att åka till Karlstad idag, träffa Mathilda Asker Kling, sen Christopher, och sen kommer Alex och vi ska va hos honom! <3 Imorgon ska jag shoppa och sen på kvällen blir det Inception! :D
Ni ska få en bildbomb sen när jag orkar också, ciao!
blää, jag har varit sjuk ända sen arvikafastivalen :(

RSS 2.0