Hej aktiv.se

bara för att jag har så mycket att göra.. *host* så har det inte blivit så mycket bloggande, nej men seriöst så har jag jobbat och varit på arvikafestivalen, och det har varit rätt jäkla najjs!

Jag är "chefen" på Rokkmakks musikcafékvällar, och det gå sjukt bra, mamma hade lagt ut massa pengar för inköp osv, men nu är det betalt tillbaks, så just nu ligger vi plus, och det känns sjukt bra, för nu vet man att man får in något i alla fall! Första kvällen spelade jag och Joel, andra kvällen kom det ett gäng från arvika, de hade dragspel och nyckelharpa, rätt coolt faktiskt! Nu på onsdag skulle det varit Astronauter, men pga sjukdom så ringde vi istället Alexandra Kjellberg och Oskar Nyström som antagligen blir räddarna i nöden! Jag hoppas att vi kan hitta någon artist till sista kvällen också.

Arvikafestivalen 2010 kan sammanfattas med: regn, sol, bra musik, skönt folk, och regn. Jag drog hem på lördan pga att jag inte ville sova i ett tält utan regnskydd när det skulle ösa ner på natten, och allt var redan blött. Jag drog ett impulsbeslut och packade grejerna fort som fan och tog nästa buss mot tågstationen med Alex som var tvungen att va kvar för att jobba två nätter till. Tyckte väldigt synd om honom :/

Pier Pressure tog min festivaloskuld, så jag har inte sett särskilt många band, men dessa åkte jag till arvika för mest:

In Flames har jag lyssnat på snart två år, och de är sjukt bra live. Jag fick höra av Alex att de har världens största pyroteknikanläggning för turnéer, och det är ju rätt jävla coolt. Det blir verkligen effekt med all eld och fyrverkerier, speciellt när det är mörkt.

kent har jag lyssnat på sedan jag var väldigt liten, men det var mest radiolåtarna. Det är nu på senare år - kanske för tre år sedan som jag började lyssna mer på dem.

De är verkligen ett arvikaband, och väldigt bra live, jag stod och bara tyckte det var underbart genom hela.
Jag glömmer aldrig det ögonblicket vi vände oss mot varandra samtidigt när vi hört de första orden från Jocke Berg, de fem första orden som jag sjungit så många gånger.

Du behöver bara säga "första låten" för att jag ska bli varm i hela kroppen, och minnas en av de finaste stunderna på arviafestivalen 2010.


Andra band som jag såg:
Timo, Regina Spektor, Hästpojken, Markus Krunegård, Robyn, Maskinen, Yearsayer
Sen gick man ju och smålyssnade på olika band medans man chillade läget på festivalområdet!
Vi får se om jag drar dit nästa år, beror på band, och om jag har pengar, och om jag har någon att sova med som har ett tält.. med regnskydd!

Just nu är jag hos morsan, jag är sjuk, på bättringsvägen dock, och snart kommer kusin och moster hit, kommer bli najjs! Imorgon blir det att jobba igen, Matilda och Lisa kommer hit och vi ska förbereda inför onsdagen.

Nu ska jag vila.. bööh, orkar inte göra något mer idag känner jag.. får se när jag orkar uppdatera nästa gång, har rätt fullbokat schema, fest i helgen också, längtar! och Alex kommer hit på torsdag <3


Over n out

What's happening forum?

Säger bara en sak


HÖG?Tack RWY för länken!

Men, ska vi inte färga håret på dig då?

Jomenvisst, det här blev väl inte helt fel, har nog aldrig varit så nöjd med en hårfärg förut! Emma, du är bäst!
Vi var på ICA och skulle va Chokläuu, och så såg vi hårfärg, så vi gick till Coop sen, för de har så mycket bättre utbud! Där fann vi våran "Svarthöööv"(Schwarzkopf) askblond tror ja de va, älskört <3

Foto: Emma
Modell och Styling: Jag

Det är verkligen en sån färg jag vill ha, grått hår *droool* <3
kl 10 ska jag klippa mig, och på fredag kl 7 på morgonen åker jag till malung :D <3

RSS 2.0