The real deal

Allt klart tills imorrn, har packat och allt! Gymmade idag mä, orkade nada, har inte tränat på längelänge och hade inte ätit något, fyy fyy... Ska träna minst fem gånger på lovet har jag bestämt mig för, yes!
Taggar påskläger som fan, åker imorrn, kommer hem på måndag! Och gött med lov, men kommer sakna alla i skolan, fuckFyndig dikt :3

BB
GB TV
IQ AB Ba BC C TV
FF LP EP UKV LSD
SSU RFSU TV
vpl OP
SKF LO ABF TV
SKF PR TCO DN TV
SKF VD SAF SvD TV
ATP KDS TV
GB TV
TV
TV
STOP

Livet är kort - Tage Danielsson

Silvergrå, check!

Nu har jag äntligen kämpat mig igenom de sista läxorna och uppgifterna och har även färgat håret, kände därför att det var dags för att nytt inlägg, fick även lite klagomål om att jag borde uppdatera ;)

Gammal hårfärg..Ny hårfärg :DJävligt stor och bra skillnad enligt mig, det gula är elakt och fult, tack för tipset om Silvergrå Emma ♥ I'm Mc Loving you!! ♥

Redovisade muntligt om Apple idag, det gick väl sådär, okej liksom.
Idag har jag även köpt vingar och gloria till min utklädsel på Påsklägret, som börjar på torsdag! Längtar sjukt mycket! Saknar alla sköna SKU:are :>

Jag har inte så mycket mer att berätta, förutom att Shakiras låt Gypsy är bra :)

Korinion

Minns ni när jag pratade om en dröm jag drömt som var som en anime? Jag tänkte länge på vad jag skulle göra med det och om det ens skulle bli av, såklart inte.

Men förra veckan så kom jag på det, drömmen ska bli en början på min första rollspelsquest! Nu har jag kommit så långt att jag skriver vad som händer efter det jag drömde, och undrar; varför har jag inte gjort det här förut? Det är ju jättekul att skriva quests! Detta ska bli första gången jag SL:ar också, fett skojj!

Wish me luck :)

Klaaart!

Recept


4 ägggulor
4 äggvitor
2.5 dl mjöl
2.5 dl mjölk
50 g smält smör
3 msk socker
en nypa salt

Vispa ihop äggulorna.

Blanda ihop mjöl, socker, salt, mjölk och smält smör i en medelstor bunke med äggulorna och vispa tills alla klumparna är borta.

Vispa ihop äggvitorna till en fluffig maräng (du ska kunna vända uppochner på skålen ;D(fast om du är n00b, vänd inte på skålen om du inte är 100% på att den är färdigvispad :O)) i en bunke för sig, och vänd försiktigt ner i smeten.

Stek i smör på medelvärme tills de fått fin färg.

Bygg ett ENORMT lutande torn i pisa och häll på vad du vill ha, Ex. Sirap, chokladsås, florsocker, sylt, bär (blåbääär!!♥).

Ät, fast inte alla, spara några till en hungrig vän som behöver dem (:


/Elsa

Lunch?

Jag funderar starkt på att steka pannkakor!
Hur gott är det inte med pannkakor med typ äppelmos och glass, eller blåbär och florsocker?

Och ska jag göra Amerikanska kanske?  Ååå, med sirap, jag tror jag dör lite.. haha


Mitt andra mottoTro inte allt du hör, döm inte allt du ser, säg inte allt du vet.

Jahh..<3

Haha, mamma har har inte hängbröst, hon har hängknän xD<3


Pizza = ångest!

Alltså, pizza är inge gott. Jag har typ tyckt det förut, men usch! Det är fettigt, äckligt, och man mår illa när man blir mätt, jag vill inte äta pizza på ett långt tag nu!
Jag kom hem och typ:

måste

ha

grönsaker

!!!


Det känns redan mycket bättre, har ätit bönor och majs + tomatsallad..Nu kommer Lissa bara "Du är en grönsak!!!!!!!!" JA! Men låt mig va det då, det är jag som mår bra sen då! Ni kommer bli soffpotatisar som bara sitter inne med en varsin "I <3 Pizza" T-shirt på sig..

Ah, ja tänkte träna idag, men jag kom hem så jävla sent från Ohlqvests så jag gör det imorrn efter bion istället, för ja ska se på Alice imorrn med Lissa min pizza unge <3 Näehhhjjj

Nu ska ja typ, prta med folk, kanske dra och lana lite, vi får se :3

/Elsa


RSS 2.0