Jag är inte arg, jag är besviken..

... på alla unga vänsterextremister i Karlstad som fått för sig att utöva sina "konstnärliga talanger" på våra fina cementvägar och elskåp.  Bara en fråga: varför?
1. Det är inte ens snyggt. Om man ska göra något ska det vara graffiti som man lagt ner sig på, inte något värdelöst kladd. Wooooow på vissa ställen finns det svarta konturer och det är ifyllt med vitt... najs...
2. Ni får knappast någon mer som röstar vänster, eller går med i RKU, eftersom alla blir sura för att ni klottrar ner och förstör. Möjligtvis att någon som redan är vänster tycker att det är bra, men förvänta er inget mer!
3. De små texterna är ju bara patetiska.
Jag vet att ni försöker "demonstrera" och "protestera", men hur lågt kan man sjunka egentligen?! Men är jag förvånad? Det är väl egentligen inget ungdomsparti som har mer än typ.. 10 pers på sina demonstrationer..
I alla fall, ni borde skämmas, fail på er, fail!

Jag vet att jag aldrig bloggar nu för tiden, men det är inte ofta jag kommer på något bra att skriva om.. smart jag känner mig! Sen har jag varken tid eller ork till blogggen.

Julklappar

Bara jag som börjar få ångest över att man inte köpt en enda julklapp än? Jag vet inte ens vad jag själv önskar mig, och när någon frågar vad ska man säga?

- Öööh... pengar.. typ..

Fantasifullt Elsa.

När man va liten hade man ju massa saker som man ville ha, böcker, spel, leksaker osv.. men nu? Jag klarar inte av att någon köper saker åt mig så, jag vill väl helst köpa det själv antar jag.

Tänkte ändå slänga ihop någon sorts lista, få se nu..


Pengar
Godis
Presentkort på klädaffärer
Något kul från coolstuff

Nej jag vet inte, fan va tråkig jag är, nu ska jag på UF lektion hejs!

Tyckte det var dags

jag har tänkt så många gånger, det där ska jag skriva i bloggen, den där tanken, jag borde skriva något, åå saknar att blogga lite, osv. och nu när jag väl sitter här, finns ingenting i huvudet..
Bra Elsa, bra..
Jag pluggar och livet flyter på, vad kan jag mer säga?
Älskar min gubbe, vi har snart fem månader(okej, om typ två veckor, men ändå), nästa helg ska vi se Dödsrelikerna del 1 :D
ÅÅÅ VAD JAG ÄR TRÅKIG!!! Men nu får ni iaf en liten uppdatering om vad jag gör (alltså ingenting)
kul liv..

RSS 2.0