Nyårslöften

Jorasåatteh.. ska ju va sådär main stream nurå och skriva hop någon sorts lista och blotta mitt inre. Nu kör vi.

- Sluta bita på naglarna, slutade innan jul egentligen och i torsdags gjorde jag giraffnaglar bara för att peppa mig själv ännu mer. Känns som att det kommer funka denhär gången(ja.. jag har försökt i hela mitt liv i omgångar..).


Jag ägör.
- Bli mer hälsosam. Jag och Alex har typ "skrivit kontrakt" med varandra om vad vi får äta och hur mycket vi ska träna per vecka, och det har fungerat bra förut. Om man bryter mot kontraktet så måste man lägga 50 kr i en burk, och det är mycket när man är fattig student. pengarna går till typ.. nåt kul, bio eller nåt?

-Jag ska sluta komma försent till skolan varenda jävla morgon. Punkt. Har blivit rätt bra på det senaste månaderna. Skoltröttheten smyger sig på, ni vet. Och så bor man fem minuter från skolan, och då förvandlas man till tidsoptimist.Fuckar du med SÄG så fuckar du med mig. Gandalf the golden, tjolahopp, tjolahej.

Jag saknar varenda liten minut, varje svettdroppe och varenda säkerhetsnål på tröjan. Spexet 2011 är det bästa jag gjort - det bästa vi gjort, och jag har njutit varje sekund av min tid jag varit en eldsjäl för spexet. Jag kommer aldrig glömma en påle i röven, knark... e bajs, vi rippar skiten upp! Håkan - out, när vindarna viskar mitt namn, disneyscenen, orchdräkterna, mantlarna, camillas snygga affisch, scenen, ljusslingan på golvet till scenhöger(♥), Stens min när han blir påkommen med att inte ha röstat i örådet, saurons märkeskuddar med extra tassels, Elektropop, alla dansare, avslutningsmiddagen, när Torsten klapp te na' med sin faders sopkvast och dansen+tacket vi gjorde tillsammans. Listan blir lång.. Jag vill bara SÄGa att jag älskar er drygt 100 personerna som medverkade i DET BÄSTA SPEXET NÅGONSIN! (även om ni inte läser dethär, men det låtsas vi inte om..) Bilder finns på facebook! (och jag vet inte vad det är för fel på nya blogg.se men de vill att hela texten ska va i en klump, hur många shift+enter jag än gör.. aja..)

Jag har lust att..


RSS 2.0