Världens bästa H&M

Dom vet vad jag vill ha, kärlek vid första ögonkastet.


Skulle köpa massa krimskrams till min halloween-outfit på H&M och precis när jag skulle gå och betala så såg jag och Frida dem samtidigt. Vi kollade på varandra och utan ett ord så insåg vi båda att det var meant to be me and the tröjor. Fast vi pratade egentligen, jag bara tycker om specialeffekter..

Ååwwh! Titta va finaaaaa! Tänk till mina svarta Monkijeans. Kommer drömma om dom, mina vinterkläder ♥

Jorasatte..

.. har ju sålt min första riktiga bild(den i inlägget nedan, anorexibilden), har bara sålt foton innan(och de pengarna gick till klasskassan)

.. har tänkt lägga ner mig på idrottsuppgiften så jag kirrade gymkort, fett!

.. är klar med massa skola och träning = belöning (Glee och oth)

.. har bestämt vad jag ska klä ut mig till på Halloweenfesten på Nöjes

.. har fixat massa cooola grejjer idag till utklädnaden

.. har precis ätit min awesome vegetariska kikärtsgryta och är en nöjd en


Livet äger en smula ibland, den enda nackdelen är att han jag vill dela det med är och pangar älgar på efterjakt..

Watch me spin, skin and bones, skin and bonesSkin and bones - Foo fighters

Inte min favorit av dem, men den passade till bilden.

Lyssna på min nya spotifylista förresten, tycker det passar i höstmörktet med funk- och softrock och en massa annat blandat!

Medborgarförslag

I samhällskunskapen fick vi som uppgift att skicka in ett medborgarförslag; man kan ge ett förslag till kommunen om något man vill ändra i den kommun man bor i. Vi jobbade i grupper och skrev Frida Rylanders namn eftersom hon är skriven här. Det enda vi hört fram till igår är att förslaget skickats vidare till gymnasienämnden för vidare beslut.

För övrigt så är allt, alla brev och grejer som skickas in till kommunen offentliga handlingar, vilket betyder att vem som helst kan gå dit och säga ungefär "Hej jag vill läsa igenom alla medborgarförslag som skickats in denna vecka" och få det, ingen frågan om saken! Vi antar att tidningar och tvkanaler gör detta, för igår så fick Frida ett meddelande på sin mobil: Hej jag heter randome namn och ringer från värmlandsnytt angående ditt medborgarförslag ... bla bla bla.. ring upp så kan vi göra något av dethär!

Jag tror inte att många förstår hur stort det här är för oss; ett förslag om en ändring som vi skrivit, kommer att publiceras i media! Fler får reda på att det är någon som tagit tag i det och med alla våra argument vi har för att förslaget borde gå igenom känns de som om det borde gå, vi hoppas att det ska gå!

Jag har varit euforisk hela dagen pga. detta, det är en stor grej och vi är superlyckliga. Ni kanske undrar vad vårat förslag handlar om? Jo, själva förslaget lyder "Vi vill att gymnasieungdomar som väljer att äta vegansk kost skall behandlas på samma sätt som allergiker eller vegetarianer" Vi har uppemot ett helt A4 med argument för att man skall ha rätt till att vara vegan i gymnasieskolan med i förslaget.

Ajuste, håll utkik på tv4's lokala nyheter, vi skall på tv intervju imorgon! :D


.


In pastures blue and green, I'll follow you and you'll follow me

Tänkte vara snäll och hitta såna där fina bilder på saker jag köpt i Gbg och på tjejkvällen och pussla ihop dom i Photoshop, men det finns ingenting på någon hemsida så, snopp. Jag fick tips på en massa coola butiker i Gbg av Rebecka, men hittade inget som jag blev kär i. Believe it or nog så shoppade jag på H&M, endast. Det finns ju här i Karlstad, men allt kommer ju tidigare till de större städerna så jag hittade massa fina saker! Kommer ha på mig en del på måndag i schkölen då får ni se!

Här kommer ändå en lista på mina senaste fynd

- Stickad brunröd/svart oversize-tröja, Carlings
- Skogsdjursringar (?) räv, hjort, hare(den gick sönder, hehe HM kvalité) visar bild sen, HM
- Vinröd basic långärmad, HM
- Väst med sånt där tyg som är på baskrar ibland.. typ vävt brå/beige? HM
- Mörkgrå, lite melerad långärmad tröja med knappar en bit ner, HM
- Väska, HM

Har kommit fram till att det enda som saknas i min garderob är dessa svarta jeans från Monki. På bilden ser de väldigt .. platta ut, men de är svinsnygga på och blir inte slappa och lösa som jeans från bikbok, hm, gina, topshop osv. Älskar Monkis jeansmodeller, de är perfekta för mig; tighta längst med hela benet och höga i midjan.

H ö g a  j e a n s  ♥RSS 2.0