GE MIG GE MIG

Har lite slarvig redigerat om en Dr. Martens-modell som jag gillade, men såklart så fanns den bara i nån beige färg, så jag gjorde dom gröna med mörka sulor! Fatta vad underbart det hade varit att få vandra runt i dessa skor, mina drömskor! Jag letar överallt efter något liknande, ska ju åka på spontantripp till Gbg om 7 timmar så jag hoppas att jag hittar något!
Såhär såg de riktiga ut.. hehe de gröna pissar på dem totalt!
Var på tjejkvällen i stan idag, gick först med Alex, sen lite själv och sen med Mirre och Rebecca! Mysigt!

Leker

Fick låna med mig en ritplatta från skolan idag, min projektarbetspartner Emelie gick hem så jag satt själv på projektarbetstiden och visste inte riktigt hur jag skulle göra utan någon att bolla ideér med. Min handledare tyckte att jag borde börja rita på skisserna i datorn, de ska ju va digitala allihopa hur som helst. Men jag kände mig verkligen inte pepp på att sitta i macsalen såattehh, jag fick låna en liten bebbo över dygnet, och det är kärlek kärleeeek vid första tafset!

Så nu sitter jag här och kladdar i Ai (tog ju en Glee-paus såklart då men) på saker som ungar ska veta hur man ska källsortera, nice broo! Testar massa olika tekniker och försöker lära mig lite, men det är svårt med stort S.

Illustrator är ju uppbyggt på ett speciellt sätt, det är verkligen inte som paint, eller photoshop, man använder såkallade "paths" vet inte vad man kallar det på svenska.. stigar? Men det är som att man skulle rita med en penna, och sedan kunna flytta runt alla sträck, och även kunna böja och hålla på med dem. Sträcket har sitt slut och sin början, men utefter det kan man ändra hur man vill typ. Åh, det är så mycket men, jag vill lära mig! Det blir en del av projektarbetet: att lära sig Illustrator!
Newb, i knöw :D

Tack förresten Rebecka (klicka!) det funkade att klicka på shift!

Send you home, find my heels, heal my hurt, grab my shoal, back to work

St. Vincents nya album Chloe in the afternoon är svinbra.

punkt.
Det var här ni hörde det först! (Länkade albumet för typ två veckor sen på facebook också)

Lyssna HÄR!
(gillar de tre första bäst, men den fjärde och femte är också okej, de andra har jag inte riktigt förstått mig på än)

töt schneigel från i somras och jag hatar att min dator cpar sig och ALDRIG VILL GÖRA FUCKING BLANKRAD MELLAN TEXTERNA UTAN BARA PLUPP SÅ FÖRSVINNER RADHELVETENA NÄR MAN KLICKAR PÅ PUBLICERAAAAAAA, nån som vet hur man gör så att det inte blir så?

Gräsänka

Sitter här och försöker få någonting gjort, jag har en lista med säkert tjugo saker att göra, idag har jag gjort.. en! Det är lite svårt att dra sig från saker när man inte har sin superhjälte hemma som tjatar på en. Han är bäst i hela världen min prins, saknar honom väldigt, väldigt mycket. Han är i hufvudstaden med sin klass, ååå jad jag längtar tills imorgon kväll när han börjar slita ut sina skor i Karlstad igen. Kär.

Typ som en film
puss
*ta på bröst*
*morr*

Alchemy

Jag sitter här och vill saker, och då funkar det aldrig för mig. Speciellt inom konsten, och det är just där jag sitter fast nu. Jag skulle så gärna vilja komma med ett snyggt förslag till framsidan av årets gymnasieskolkatalog, och det är ju för bövelen min sista chans i år eftersom jag går ur trean i vår! Jag sitter och försöker i programmet Alchemy (ett program där man inte kan radera något, man kan bara fortsätta, eller ta bort allt, väldigt pedagogiskt) att få fram något coolt med speglar och "pull shapes" som det heter när den randomizear former.
Jag vill, vill, vill så gärna göra någor fint med det landar på halvdant och jag vet inte vad jag ska ta mig till, om två dagar är det deadline. Villvillvill göra nåt fint. (ps. det ska stå typ skolkatalog 2011-2011 nånstans också)
.
.

e.l.f

Tänkte tipsa om en  u n d e r b a r  hemsida vid namn eyeslipsface.se som
har väldigt billigt smink! Jag håller på att bygga upp en liten beställningslista
just nu och har aldrig testat, men har läst på väldigt många bloggar att det
ska va bra grejjer! Mineralsmink för 35 spänn liksom, hur underbart är inte
det? Kostar ju typ 300 annars.. Jag tycker att de har underbara färger på
sina nagellack och ögonskuggor också, jag funderar på att börja sminka
mig igen! Ibland.. om jag orkar... blöh..

Saknad

I somras hittade jag ett sånt där ställe som man inte trodde att det
skullle växa blommor på, kan ni se vad det är för något ställe?


Äppel päppel pirum parum

Här sitter jag och nördar sönder Ravenwood fair och käkar Arraksbollar i Turtlesbyxor och girafftröja, livet chillar vidare! Lite töligt att hösten kikar förbi nu och man börjar bli sjuk, suger skulle jag mer vilja benämna det. Det bara rinner ur min lilla potatisnäsa och jag får röda blåsor för att jag snyter sig tusen gånger i minuten. Gött liv ändå.

RSS 2.0