y u no send me le e-mail?

Varenda
djävla
dag
så hoppar mitt hjärta till när jag ser att siffran som står för antalet mail i min inbox är högre än noll. Det visar sig varje gåg att det är från KBAB, Apartment bostad eller från något namn som skriver att jag fått gratisbiljetter till Barcelona, eller vunnit en iPhone 4s och en iPad2.. eller inte.. ? Hm.
Snälla ni som väljer vilka som ska jobba på Liseberg i sommar, denhär sommaren kommer att förändra mitt liv. Jag vill ta mig an en ny stad, få hundra nya vänner och leva äventyret på riktigt. Även om jag får ett skitjobb och får svettas i BK's kassa en hel sommar så skulle jag älska det, det skulle va mitt liv, min luft och jag skulle inte ens behöva äta för att lyckan skulle mätta mig. Jag skulle få massera mina kinder varje kväll för att jag skulle le varenda sekund av dagen, även om alla kunder skulle bli ivägskrämda av min extramt charmiga metallkonstruktion i munnen. Snälla, rara Liseberg, gör sommaren 2012 till den bästa hitills.

Ja, jag har drömt om att jobba på Liseberg i hela mitt liv.

Har till och med gjort en liten rage comic som förklarar mina känslor, enyoj!


.


Det är när han äntligen somnar som jag vet att han är trygg hos mig

Sanning


Pyssel

Tänkte visa fyra örhängen som jag gjorde på en workshop under UKM. Jag ställde ut min knappskulptur som förövrigt gick vidare till länsfestivalen i Torsby! :D Grattis tänkte ni, men det var 6 bidrag som skulle gå vidare och det va 4 som tävlade såatte.. jag visste att jag skulle komma till läns, men ändå!

Idag har jag sysselsatt mig med att förbereda mitt födelsedagskalas i pyjamasparty-tema som jag ska ha imorrn. Fiskedamm, skattjakt, en megastor tacobuffe och efterrrättsbuffe står på söndagkvällens schema!

wtf?

Fick denhär kommentaren under dethär inlägget.. ?? Vafan liksom?

Objektiv och mögel

Wöw.. jag hade 39 unika läsare igår, jag brukar ha typ 7 som max, cuelt!

Igår fick jag reda på att objektivet som jag önskar mig kommer jag få av min pappa, farmor, och styvmor! Så, nu kommer jag vara innehavare av:

Kitobjektiv "vanligt" EFS 18-55
Teleobjektiv "zoomobjektiv" 55-200mm f/4-5.6
Fast objektiv  "stor bländare" EF 50/1,8 II

Det nya objektivet kommer ge mig massa nya möjligheter! Större bländare gör så att jag kan fota där det är mörkt, t.ex. inomhus och på natten. Stjärnhimmel, here I come. det blir även väldigt fin bokeh med det objektivet! Kommer aldrig mer använda mitt kitobjektiv.. haha! Eller jo, kanske om jag ska fota "vanligt" då är det nog bökigt att inte ha zoom alls(det nya), eller ha teleobjektivet som är tungt. Fast jag vet inte så mycket så rätta mig om jag har fel. Bjuder på min favoritbild tagen med mitt kitobjektiv.


Och för er som orkat läsa ända ner hit så kan jag ju berätta har jag gråtit inför min hyresvärd idag.. fett weird var det.. Det har börjat växa massa mögel överallt pga. fukt. Vi har en luftavfuktare som står och tuggar konstant på högsta effekt, men även en nyrenoverad dusch som gjordes på fel sätt så det blir mögel ändå, den ska nu rivas göras om i helgen. Vi har varit och "rört om" i möglet och städat bort det så jag är nu rädd att jag ska bli sjuk.. det va därför jag grät. Tror han kände sig mer skyldig, han ska bygga om, måla om, och han sänker våran hyra med 1000 kr/månad. 

Mest av allt vill jag bara flytta, så om någon har en 1:a eller 2:a i Karlstad som ni ska flytta från snart så, hör av er!

Glömde en grej.. pappa? :3

Dethär

Girafftjejen fyller år!

Eftersom jag inte skrivit något på ett tag så har bara min trogna läsare Emi märkt min nya design, gjord av Emma Ohlqvist ♥ Har nån missat att jag älskar giraffer? Tänkte väl inte det. Tryck F5 om ni inte ser nån skillnad från förut.

Och som rubriken avslöjar; my birthday is coming up! Men inte bara min utan:
idag den 11:e februari fyller min storebror Artur 21
om två dagar, den 13:e fyller min lillebror Gustav 17
den 22:a fyller jag 19
och den 27:e fyller min mamma 52!
Pappa fyller inte i februari så han är mobbad.. MEN! Hör och häpna, hans födelsedag är exakt ett halvår efter Arturs: den 11 augusti!

Cool familj, huh?

Nu, till min önskelista som mina vänner och familj väntat på, tadaaa, en önskelista bild a lá blogger/bildarstyle! Önskningarna är inte numrerade utefter vilket jag vill ha mest. Såklart kommer de flesta länkar upp under bilden.1. Någon sorts verktygslåda i plast att ha mina pyssel och sygrejer i! Den ska va såpass stor att stickor kan få plats. Den på bilden är från clas ohlson

2. En antik köksvåg. TICKA ska det va! Dock vet jag inte vart man kan köpa dessa, begagnat antagligen. Mamma hade en sån när vi var små, så detta är nostalgi för mig

3. Macbeth-skorna som jag fortfarande önskar mig(de var med på min julklappslista också) från Junkyard, (rea just nu 250 kr, om jag inte får dem så köper jag dem efter min födelsedag, fett värt för märkesskor med kvalité)

4. Presentkort på H&M eller Panduro

5. En 8-ball som ska ge mig svaret på alla livets frågor och hjälpa mig ur mitt svåra lidande av beslutsångest. Finns på coolstuff för 99kr.

6. En smyckeslåda, måste inte se ut sådär(va typ den enda bilden som såg ok ut på google). Får gärna vara antik, second hand, naturfärger.

7. En svart Fjällräven, modell Greenland tjejmodellen. 

8. Pengar

9. En Central Perk-tischa från tshirts.se, storlek M (slut för tillfället, finns bara i XL och det vill jag inte ha.. morr..)

10. Ett Bonzaiträd. Det ska va ett coolt fint ett, inte de små från IKEA, dom är alltid fula allihopa, ser ut som rumpor, förutom de som är lite större, typ en halvmeter höga, dom är fina, men de kostar asmööe.

11. Mörkgröna UGGs, som inte heller finns inne i min storlek (size 8)..

12. En giraff. hinthint
RSS 2.0