Töjningar till salu

Köpte cernitera i julas för jag blev så sugen på att göra smycken. Det har resulterat i hemgjorda töjningar, två par örhängen och förhoppningsvis mer smycken. Här kommer lite bilder på det jag tänkte sälja, gör även töjningar och smycken på beställning så det är bara att skicka en kommentar eller maila elsa_hulu@hotmail.com!

Dessa töjningar ska inte användas för att töja med, utan endast för att smycka töjningen då cernilera kan irritera hud som inte riktigt är läkt. Det är klart att man kan töja med dem, men då kan ni inte komma till mig och klaga på att det blir irriterat, jag har varnat ;)


Wihoo, vrålfräna stekta ägg, gjorde ett par till mig själv också!

Himmelsblå, pärlemorglittrig töjning, 6-7mm


Röd/Svart/Gul, ca 7mm

Neonrosa polkapar ca 3-4mm

Mörkblå/grön/ljusgrön ca 4mm


Vinröd/Svart töjning 4-5mm


Rainbow 3-4mm

Svart med lite blå, 6-7mm


Svart/blå, ca 8mm

Svart, neonrosa, limegrön, ca 3-4mm
Militärgrön/svart stor 5-6mm liten 3-4mm


Rainbow stor, ca 7mm

.


fortsätt simma, fortsätt simma

Dängde simbassängen i en timme, har aldrig någonsin simmat så länge i ett sträck tror jag. En dag i veckan får jag äta något onyttigt, valde därför att belöna mig med choklad om jag skulle orka en timme. Nu sitter jag här med min vän Mr. Marabou, kärlek!


Jag funderar på vad jag ska måla på mina naglar härnäst, och har skrivit en liten lista

-Cheeseburgers
-Fönster med gardiner och allt(Mathildas idé, så det finns ingen bild.. ;))
-Mustasch-manikyr
-Frukter
-Supermario-svampar (favorit i repris, det var min första nageldesign jag försökte mig på)
-Fransk manikyr med djurmönster på det vita(den designen får vänta tills naglarna växt lite mer)

Vill du att jag ska måla dina naglar med valfritt motiv?

Jag har funderat på att ta betalt för att måla folks naglar; nagellack kostar trots allt massa pengar.. Jag har dock tänkt en tia, max en tjuga? Beror på hur långt tid det tar och hur komplicerad designen är. Jag har även tänkt att första gången ska vara gratis(för att många ska vilja komma till mig så jag får massa övning) och om man vill att jag ska måla igen så får man betala.

Tycker ni det låter reasonable? Kommentera! Det är ju trots allt bara en tia?

Här kommer kvällens design; Loch Ness
Vad tycks?


FÖRSVINN!!!

JAG VILL INTE HA LÄSARE SOM INTE BRYR SIG OM MIN BLOGG UTAN BARA KOMMENTERAR FÖR ATT MAN SKA TÄVLA I ERA DAGENS BLOGG OCH LÄSA ER BLOGG SOM HANDLAR OM DAGENS OUTFIT.


//BITTERFITTA

Naglarnaglarnaglar

Det har skapats en besatthet inom mig, och den försvinner ju inte för att det blir fint heller..
Här kommer bilder på min samling och mina senaste designs!
Dreadspärlor

Jag har alltid förbannat Sverge för att det enda vi har är Panduro och deras svindyra och dåliga sortiment på pärlor; många fina, men inga med stora hål i. Det finns nästan ingen aktiv svensk sida som säljer fina dreadspärlor vad jag hittat när jag surfade lite snabbt, då tänkte jag att det var dags att ta mig utanför landet mellanmjölk. Efter att ha kommit in på ett forum om dreads så hittade jag direkt en fin sida: Dreadspullen.nl! Tack Thailand för att ni har barnarbetare som gör billiga pärlor och tack små Holländare som köper in finfina pärlor som jag kan beställa. Sverige kan ta sig. Holland och thailand gör tillsammans mina kärleksbarn.

Just nu väntar jag bara på att Mirrelu och hennes man ska bestämma sig för vad dom vill ha så ska vi samköpa, men hittills ligger detta i min kundvagn, kärlek. tre av de längst upp till vänster och två av den långa!

Nyår 2011- 2012

Här kommer lite bilder från tolvslaget då jag invigde mitt nya stativ. Enjoy!


RSS 2.0