Gud i himmelen

Nej det blev ingen operation, och ja jag grät hur länge som helst. Men! Jag kan vänta 1.5 år och sen kolla igen, och om min hornhinna inte blivit tunnare då så får jag operera!!

GI går bra! Det jobbiga är att man blir så jäkla mätt, kändes som min mage skulle sprängas! Jag är inte byggd för 3 mål mat + 2 mellanmål om dagen.. Eller det är jag väl, men inte van. Brukar äta 2 mål mat och ett mellanmål som mest nu när jag har så oregelbunden dygnsrytm och konstiga arbetstider. Har därför bestämt mig för att gå upp 07:30 imorgon och äta frukost! Ska till Karlstad vid tolv och, så jag tänkte käka lunch innan det. Usch! Ni bryr er inte om dethär. Jag ska försöka lägga upp lite roliga matbilder eller något istället, låter det bra? Som om någon skulle kommentera ett svar..

I Karlstad ska jag träffa bandet igen för första gången på evigheter och testa på den nya texten som jag skrivit till en av låtarna, ska bli ytterst spännande! Saknar det hur mycket som helst, hade sån tur som blev hittad av Emil på UKM Läns för några månader sen! Att sjunga i ett band är väl egentligen något jag faktiskt drömt om lite i hemlighet. Gör inte alla som gillar att sjunga det? 
Sen ska jag sova hos Alex, utnyttjar hans lägenhet mwohaha, och han ska få låna min kamera ett tag, jag är ju så snäll! Efter det blir det någon överraskning med Stake och några fler i Karlstad och sen tillbaks till Sunne och vänta på att min chef ska ringa och säga om jag ska jobba eller inte. Livet.

Nytt


Två hjul med djur (och tomtenissar??) från ebay!


Fick gammal kasthylla av pappa som jag tagit bort ramen och baksidan på och spikat upp på väggen!


Förra veckans enda nageldesign, har haft fullt upp!

Lasek och GI

Imorgon är en stor dag, jag ska åka till Karlstad och göra en sista förundersökning på mitt högra öga. Om hornhinnan är tillräckligt tjock så ska jag operera synen (med Lasek) på båda ögonen kl 15:00, om inte så får jag väl åka hem och gråta lite. Jag är inställd på att jag kan bli nekad operationen, men samtidigt så hoppas jag ju såklart på att jag ska få göra det, annars måste jag använda linser och glasögon resten av mitt liv; min hornhinna kommer aldrig bli tjockare. Nu kanske ni tänker; hur har du råd? Pappa betalar, svårare än så är det inte! Nejmen, Pappa har erbjudit det som studentpreset för både mig och Artur, men han nappade inte. Håll tummarna för att min högra hornhinna är tillräckligt tjock(den vänstra är ok)!

Annars så har jag, efter förslag från Emma bestämt mig för att börja med GI-metoden. Eftersom jag kommer vila nu i en vecka så kan jag ha bättre koll och ha tid på mit att vänja mig. Det är inte en sån stor förändring egentligen eftersom jag redan gillar att äta massor av grönsaker, baljväxter och fullkornsprodukter(jag antar att mamma påverkat mig en hel del). Imorgon börjar fas 1 vilket är LCHF i ca 4 dagar; ägg och bacon till frukost, det blir en liten omvändning! Sen kan man börja äta fullkornsbröd och annat ända tills man gått ner till sin målvikt, min är 75  eller lite under.  Jag vill inte bli jättesmal(gillar mina kurvor), men jag vill må bättre och bli fastare i kroppen! Jag har väl alltid haft lite för mycket runt magen och jag har försökt att röra på mig varje dag minst 30 min och ätit mer sallad och nyttigt, men det hjälper inte på mig. GI ska även va bra för tänderna, och man blir inte sötsugen, vilket säkert kommer va jätteskönt! Jag har tyckt att bantning och sånt har varit töntigt förut och att man borde välja mat utefter sitt sunda förnuft, men GI verkar helt ok. Jag ser faktiskt fram emot det!

Förresten, bilderna som jag utlovade i mitt förra inlägg ligger i mitt sommaralbum på facebook, det va lättare så.

Köra bil flera mil

Idag tyckte jag tydligen att jag hade massor av tid över eftersom jag gav mig in på ett sånt idiotprojekt som vägskyltar på naglarna. Men när jag väl bestämt mig så kunde jag ju inte precis ångra mig, men att måla något på den högra handen var inte att tala om. Jag tror att jag satt i minst två timmar och pillade med den handen, samtidigt som jag såg på She's the man. Såna där tjejfilmer måste man se igen med jämna mellanrum bara för att liksom. Jag har fått mitt körkortstillstånd från transportstyrelsen, så jag måste bara gå den där 3-timmarskursen med mamma och sen kan jag börja övningsköra, woho! 


Annars då? Jo jag är ledig i fem dagar framöver. Eller ja ledig och ledig, har massor för mig ändå, men ledig från jobbet i alla fall. Imorgon åker Mamma med oss huluganer till mormor och morfar i Trosa(ja, det är en stad/ort) för att träffa alla våra fina släktingar på hennes sida. Om ni är snälla bloggläsare som äter era grönsaker så lägger jag upp lite bilder efter från helgen i nästa inlägg!
Sen på måndag och tisdag ska jag chilla hos mormin, göra fint i mitt jordgubbsland och titta till mina vinranka. Mysa lite med min Sally vore fint med, hon får gärna somna hos mig och sånt där som hon brukar.

Vi hörs!

The Stars and Stripes

Dagens kund Sanna Olsson ville ha naglar inspirerade av den Amerikanska flaggan. Det tog lite tid att måla alla stjärnor för hand, men resultatet blev flera gånger bättre än vad jag trodde! För att göra stjärnorna på flaggorna så fäste jag silvriga microbeads i den blå färgen och hade på två lager snabbtorkande lack så att det skulle sitta riktigt ordentligt.GAAAAAAAAAAAAH!!

När jag gick och hämtade posten idag, fick jag se ett tjockt mörkgult sånt där bubbelplastpaket som man får saker skickade i. Överlycklig sprang jag in och öppnade, och jag visste redan vad som fanns i; två magnetiska nagellack som jag beställt från ebay! Jag har inte riktigt fått in snitsen än (jag prövade det svartsilvriga förut) så ni får se två bilder från google istället. Nästa gång blir det förhoppningsvis sådär bra! 
Veckans naglar

Matilda

Emelie 

Jag, hehe

RSS 2.0