Gud i himmelen

Nej det blev ingen operation, och ja jag grät hur länge som helst. Men! Jag kan vänta 1.5 år och sen kolla igen, och om min hornhinna inte blivit tunnare då så får jag operera!!

GI går bra! Det jobbiga är att man blir så jäkla mätt, kändes som min mage skulle sprängas! Jag är inte byggd för 3 mål mat + 2 mellanmål om dagen.. Eller det är jag väl, men inte van. Brukar äta 2 mål mat och ett mellanmål som mest nu när jag har så oregelbunden dygnsrytm och konstiga arbetstider. Har därför bestämt mig för att gå upp 07:30 imorgon och äta frukost! Ska till Karlstad vid tolv och, så jag tänkte käka lunch innan det. Usch! Ni bryr er inte om dethär. Jag ska försöka lägga upp lite roliga matbilder eller något istället, låter det bra? Som om någon skulle kommentera ett svar..

I Karlstad ska jag träffa bandet igen för första gången på evigheter och testa på den nya texten som jag skrivit till en av låtarna, ska bli ytterst spännande! Saknar det hur mycket som helst, hade sån tur som blev hittad av Emil på UKM Läns för några månader sen! Att sjunga i ett band är väl egentligen något jag faktiskt drömt om lite i hemlighet. Gör inte alla som gillar att sjunga det? 
Sen ska jag sova hos Alex, utnyttjar hans lägenhet mwohaha, och han ska få låna min kamera ett tag, jag är ju så snäll! Efter det blir det någon överraskning med Stake och några fler i Karlstad och sen tillbaks till Sunne och vänta på att min chef ska ringa och säga om jag ska jobba eller inte. Livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0