Köra bil flera mil

Idag tyckte jag tydligen att jag hade massor av tid över eftersom jag gav mig in på ett sånt idiotprojekt som vägskyltar på naglarna. Men när jag väl bestämt mig så kunde jag ju inte precis ångra mig, men att måla något på den högra handen var inte att tala om. Jag tror att jag satt i minst två timmar och pillade med den handen, samtidigt som jag såg på She's the man. Såna där tjejfilmer måste man se igen med jämna mellanrum bara för att liksom. Jag har fått mitt körkortstillstånd från transportstyrelsen, så jag måste bara gå den där 3-timmarskursen med mamma och sen kan jag börja övningsköra, woho! 


Annars då? Jo jag är ledig i fem dagar framöver. Eller ja ledig och ledig, har massor för mig ändå, men ledig från jobbet i alla fall. Imorgon åker Mamma med oss huluganer till mormor och morfar i Trosa(ja, det är en stad/ort) för att träffa alla våra fina släktingar på hennes sida. Om ni är snälla bloggläsare som äter era grönsaker så lägger jag upp lite bilder efter från helgen i nästa inlägg!
Sen på måndag och tisdag ska jag chilla hos mormin, göra fint i mitt jordgubbsland och titta till mina vinranka. Mysa lite med min Sally vore fint med, hon får gärna somna hos mig och sånt där som hon brukar.

Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0