Yves Rocher

Har gått och funderat på om det finns någon syrenparfym ända sen de slog ut för någon vecka sen. Det är den mest underbara blomdoften jag vet, den är trygg på något sätt, för vi har alltid haft syrenbuskar hemma vart vi än flyttat. Det är väl inte så konstigt tänker ni men jo, vi har flyttat med mamma sju gånger sen jag föddes, plus at jag bott i två olika lägenheter, så det blir en del.

Jag bestämde mig för att googla på det idag, och Yves Rocher visade sig ha en Eau de toilette, vilket är bättre än ingenting! Det kanske är bätre att den inte luktar så stark, jag gillar mest diskreta parfymer, om ens någon alls. Jag köpte även nagel- och hårvitaminer! När man kom till kassan så fick man välja en premie, typ tester av deras populäraste produkter, nån ful tanquini (typ bikinibaddräkt) eller så kunde man bland annat välja att skänka pengar till att plantera 3 träd, vilket jag gjorde. Heja naturen!
Hey I just met you

Alzheimersgubbens text har jag gått och sjungit på hela dagen med Emelie J, han är så söt ♥ Den vanliga låten och musikvideon är förövrig väldigt bra de med!

Åh, bread jokes Syren

Bara för att jag är så snäll (OCH FÖR ATT JAG ÄR KLAR MED ALLT SKOLARBETE PÅGYMNASIET, TJOHO!) bjuder jag på lite bilder från förra veckans fotorunda på gubbholmen(med omnejd)!
Tänkte först fota fina bokehbilder med mitt porträttobjektiv, men sen gick jag ända bort till gubbholmen. Nu lät det som det är flera kilometer dit men det är nog bara en eller nåt. busiga jag. 

Syren med gult-hus-bakgrund som gav fina effekter blev en favorit

Hittade sommarens hetaste glasögon helt övergivna på en bänk, Alex ville prova dem :DBorde väl plugga egentligen..

..men jag målar om mina naglar istället. Tänkte testa att måla linjer med hjälp av tejp och ett snabbtorkande lack på det första lagret för att tejpen inte ska förstöra designen. Det blev inte så bra eftersom man behövde värsta feta lagret, fast det kan bero på att nagellacket hade dåligt med pigment också. Jaja, det ser fint ut på håll i alla fall!Hejdagensinköp

Helt plötsligt ökade alla mina behov när jag kom ner på stan; skulle beställa pysselböcker(projktarbetet) på kommuntryckeriet, köpa deo, foundation och ett par sandaler. Whoops. Nailgrowth Miracle, Fast dry top coat Seche Vite, en svart art liner blev det också. Det är illa hur mycket pengar jag slösar på mina naglar.
Nu börjar jordgubbarna krypa sig mer norrut. Idag köpte jag Belgiska jordgubbar och det är närmre än Spanien i alla fall, miljökämpe ftw!

Söndag

Pysslar ihop lite street art och pluggar på naturkunskapsprovet.

 


En liten lägesrapport från SF's källare.

 

 


Lite sommar


Döpte biet till Arne, han var ingen linslus precis.

Objektiv 50 mm f/1.8 II

mindre än en månad kvar

Kämpar på med mina fyra skolarbeten som är kvar innan sommaren, or not.

-Naturkunskapsprov på måndag, pluggar
-Samhällsuppsats om U-länder, ine ens börjat
-Religionsprov om Buddhismen, har bara varit med på lektionerna och lyssnat, inte precis pluggat på.
-Star Wars-väggen nere i SF's källare, halvklar skulle jag gissa på!

Längtar precis som lika mycket som alla andra till studenten, och sen börjar jobbet vid midsommar! Min blivande chef ringde idag och sa att han ville ha mig vid grillen i sommar! Klockan var nio, jag hade sovmorgon och sa att det inte gjorde något att han ringde då, när han frågade om det var lite tidigt. Man tror ju alltid att man inte låter trött när man vaknar och försöker låta så pigg som möjligt i telefon.. hahaHow to get rid off irriterande saker på facebook

Är en nolifer och sitter och unsubscribar from comments and likes by.. ja hela facebook. Börjar tröttna på alla "LIKE in 5 seconds if this ever happened to you", och så är det typ att man borstar tänderna eller nåt. Nä för det gör inte alla två gånger om dagen. Eller typ "LIKE if you would save him", och så är det en bild på en svältande afrikan mitt ute i öknen. Vem skulle inte hjälpt honom? Det är så idiotiskt, och jag är nog långt ifrån den första som klagar på sånt här. Det var exakt samma visa vad det gäller kedjebrev, texter på bilddagboken, fan pages på facebook osv. All den här skiten tar aldrig slut!!

Såhär kan det t.ex. se ut, nu var dethär en fin bild men jag tog den första som kom upp.Om man då inte är så intresserad av vad personen gillar och kommenterar för bilder och statusar så är det bara att klicka på pilen och stänga av det helt längst ner i rullisten. Men kan även justera hur stor del av personens statusar, bilder osv. man får se genom att ändra på vad man subscribar på.Buddhism, choklad och dagen-innan-ångest

För att tänka på annat så gjorde jag klart den sista labben i den enda kursen jag läser på individuella valen igår natt, eller ja imorse. Det var så skönt att kunna gå fram till katedern och lämna in de där tre ihophäftede papprena. Såhär på slutet när jag ser tillbaka på mina tre gymnasieår så har jag skött mig exeptionellt, jag har faktiskt aldrig fått något klagomål på att jag inte lämnar in saker i tid. Jag kan bara komma på en gång jag gjort det faktiskt. Visst, dagar som igår så sitter jag till 03:00 och lägger in huvudfot, justerar rubriker och styckeindelning natten innan. Men jag gillar det, jag gillar att ha press på mig för jag jobbar bäst då. Eller ja, jag jobbar väl alltid bra, men då drar jag tummen ut röven; när jag måste. Måste och måste, men jag står inte ut med mig själv om jag skulle lämna in något för sent även om det är en liten obetydlig läxa.


På tal om skolarbete så håller vi på att fördjupa oss inom Buddhismen på religionslektionerna. "Orsaken till lidandet är begären", lyder en av de fyra ädla sanningarna. And I just can't help but wonder; när har mitt begär till choklad någonsin gett mig lidande? Jag har då aldrig kännt något annat än njutning!


.

Dagens naglar, istället för dagens outfit! Undrar om jag någonsin haft en dagens outfit på bloggen.. möjligtvis vilken frisyr jag hade, vad jag kan minnas. Sen har jag nog visat upp saker jag köpt såklart.Den här helgen har varit tung, mest idag. Jag kan inte förklara, inte ens för mig själv i huvudet hur jag känner mig. Två år tog slut idag på riktigt. Vårat förhållande var lagat så många gånger att det inte gick att laga mer. Båda har förnekat det hur länge som helst, men det blir bäst så sa du. Jag vill inte, jag vill bara sova hos dig och glömma allt. Försvinna under täcket och gömma mig tills allt blir bra igen. Vakna och ha såna där fina sommarmornar som vi hade förra helgen, när vi låg i sängen hur länge som helst, kysstes och vaknade av solen. Istället måste jag resa mig och sätta på något sorts skal för att alla tror att jag är stark och klarar allt. Men din trygghet har gjort mig till lilla svaga Elsa, som inte har någon vän kvar utan dig.

Oh, take me back to the start

One down

two to go.
Nu sitter ni och tänker: läser hon dygnet runt?

Ja, typ


Äntligen!

 

 


RSS 2.0