Hej hon och den där Mauritz 
Varför jag har så tråkig färgsmak? Skulle snarare säga att H&M väljer att göra de snygga kläderna i svart.
Gaah, behöver ett par joggingbyxor till vintern! De är så dyra på sportbutiker så H&Ms får duga.

Var är du

Ååh, det finns väl inget tråkigare än att vara sjuk? Är inne på 14:e dagen nu, börjar bli galen och är så jäkla rastlös för jag har inte tränat på två veckor!? Vad händer med mitt immunförsvar? Jag måste sluta stressa runt, har knappt gjort någonting idag, så vi får väl hoppas på att det hjälper lite.
 
Kan ingen bara ge mig friskpiller, ostbågar utan kalorier, en fin vän och världens bästa film i en soffa?

önskningar

Snart jul nu igen, så här kommer min årliga bild, riktat till familj och släktingar. De är cirka numrerade i den ordningen jag vill ha dem.

 
1. Pengar. Det säger sig väl självt när man är pank och arbetslös.

2. Presentkort på någon av ovanstående affärer är ju också ett alternativ.

3. Årets måste för Star Wars-nördar! ge mig alla, helst! Ätpinnarna hittar ni HÄR för 119 kr/paret!
 
4. En dagsljuslampa, så att jag kan måla när det är mörkt. Just nu är ju största delen av dygnet becksvart, så om man målat på eftermiddagen och kollar på bilden nästa dag så är färgerna lite knepiga. De bytte lysrören i taken till såna här lysrör när vi bildare gick i trean. Först hatade man dem, men efter ett tag insåg man att de var helt awesome! har önskat mig just en sån där lmpa av pappa, så det är väl egentligen inget ni andra behöver bry er om.

5. En mugg i form av ett objektiv(jag vill ha den svarta, finns en vit/silvrig också)! Den här har jag önskat mig en annan gång vet jag, men den va slutsåld då så nu gör jag ett nytt försök! Den finns HÄR för 169 kr!

6. Veggie Twister! Åh, den här nya prylen som coolstuff tagit in är så himlans cool! Det är ett köksredskap som man lägger in sin grönsak i och vrider på så skärs grönsaken i spiraler och strimlor: Blir ju mycket roligare och finare med sallad och sånt! den finns HÄR för 299 kr!
 
7. En Mystic 8-ball. Den här har jag också önskat mig länge! Har alltid velat ha en sedan jag va liten! Finns HÄR för 99 kr.
 
Sen är ju giraffen alltid den självklara presenten!
 

När det är jobbigt att va jag

Ibland(typ en gång i månaden.. hehe) är allt bara så sjukt töligt, jobbigt, går så sjukt segt och inget blir som man vill. Man är hungrig men det finns inget man vill äta hemma, man är stressad och man tycker att man borde varva ner men när man väl blir förkyld och försöker vila bort det så har man så sinnessjukt tråkigt att man till och med (ja hör och häpna) har tid, ork och lust att skriva ett "hejtycksyndommig"-inlägg.
Jag är sjuk, pank och arbetslös. Jag har inte tränat på nästan hela veckan för att jag försökt vila, men det resulterade bara i att jag gjorde saker ändå och stressade upp mig så nu är jag ännu mer sjuk. Jag orkar inte. Ge mig bara kram. Fast då kommer jag bara börja gråta, så skippa det med.

Jag ska till arbetsförmedligen nu i veckan, på ett besök innan jag gör mitt 3 månader utan arbete-besök. Jag har sökt ett jobb sedan förra gången. Det finns ju inga jobb som jag kan söka! Ska bli kul att sitta och berätta det för den som sitter där.

Och så drömmer jag massa konstigt nu igen. Förstår inte varför min hjärna vill att jag ska må ännu sämre, för när jag vaknar så blir allt bara så dött och kallt och ensamt igen. 

Sug

Trafikverkets kundtjänst funkar inte, eller ja, bokningssystemet gör i alla fall inte det just nu så jag kan inte boka någon ny uppkörning. Det verkar inte heller finnas tider förrän nästa år, och jag kommer då alltså få göra om teoriprovet eftersom att man måste köra upp inom två månader efter man har gjort provet(eller tvärtom). 
Visst, teorin är väl inte så svår, jag har ju grunden nu så att plugga en eller två veckor innan är väl ingen match för min hjärna. Har ju klarat av alla andra prov och uppsatser hela min uppväxt rätt galant så.
Måste bara låta körningen mogna ännu mer, äntligen har min hjärna fattat att man måste låta dethär ta tid. Lång tid. Bah. Tänkte ju få det gjort så att jag lättare kan få ett jobb, men det sket sig ju rätt rejält nu. Vågade faktiskt ringa till ski sunne och fråga om jobb idag, det är ju som bekant ganska jobbigt att göra sånt, tycker jag i alla fall.
Ge mig ett jobb någon.

Mindre än ett dygn kvar

Imorgon 10.45 kör jag upp, insåg det på riktigt nu och sitter och skakar lite. 13:25 idag har jag mina sista körlektion(förhoppningsvis) och körde precis med mamma en sista gång. Håll tummarna vänner!

RSS 2.0