När det är jobbigt att va jag

Ibland(typ en gång i månaden.. hehe) är allt bara så sjukt töligt, jobbigt, går så sjukt segt och inget blir som man vill. Man är hungrig men det finns inget man vill äta hemma, man är stressad och man tycker att man borde varva ner men när man väl blir förkyld och försöker vila bort det så har man så sinnessjukt tråkigt att man till och med (ja hör och häpna) har tid, ork och lust att skriva ett "hejtycksyndommig"-inlägg.
Jag är sjuk, pank och arbetslös. Jag har inte tränat på nästan hela veckan för att jag försökt vila, men det resulterade bara i att jag gjorde saker ändå och stressade upp mig så nu är jag ännu mer sjuk. Jag orkar inte. Ge mig bara kram. Fast då kommer jag bara börja gråta, så skippa det med.

Jag ska till arbetsförmedligen nu i veckan, på ett besök innan jag gör mitt 3 månader utan arbete-besök. Jag har sökt ett jobb sedan förra gången. Det finns ju inga jobb som jag kan söka! Ska bli kul att sitta och berätta det för den som sitter där.

Och så drömmer jag massa konstigt nu igen. Förstår inte varför min hjärna vill att jag ska må ännu sämre, för när jag vaknar så blir allt bara så dött och kallt och ensamt igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0