önskningar

Snart jul nu igen, så här kommer min årliga bild, riktat till familj och släktingar. De är cirka numrerade i den ordningen jag vill ha dem.

 
1. Pengar. Det säger sig väl självt när man är pank och arbetslös.

2. Presentkort på någon av ovanstående affärer är ju också ett alternativ.

3. Årets måste för Star Wars-nördar! ge mig alla, helst! Ätpinnarna hittar ni HÄR för 119 kr/paret!
 
4. En dagsljuslampa, så att jag kan måla när det är mörkt. Just nu är ju största delen av dygnet becksvart, så om man målat på eftermiddagen och kollar på bilden nästa dag så är färgerna lite knepiga. De bytte lysrören i taken till såna här lysrör när vi bildare gick i trean. Först hatade man dem, men efter ett tag insåg man att de var helt awesome! har önskat mig just en sån där lmpa av pappa, så det är väl egentligen inget ni andra behöver bry er om.

5. En mugg i form av ett objektiv(jag vill ha den svarta, finns en vit/silvrig också)! Den här har jag önskat mig en annan gång vet jag, men den va slutsåld då så nu gör jag ett nytt försök! Den finns HÄR för 169 kr!

6. Veggie Twister! Åh, den här nya prylen som coolstuff tagit in är så himlans cool! Det är ett köksredskap som man lägger in sin grönsak i och vrider på så skärs grönsaken i spiraler och strimlor: Blir ju mycket roligare och finare med sallad och sånt! den finns HÄR för 299 kr!
 
7. En Mystic 8-ball. Den här har jag också önskat mig länge! Har alltid velat ha en sedan jag va liten! Finns HÄR för 99 kr.
 
Sen är ju giraffen alltid den självklara presenten!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0