Fly away
 
 

What's the point?

Ibland blir jag sådär arg, ni vet när man står för en åsikt och ingen annan man disskuterar med bryr sig. För några veckor sen gick jag riskettan, det är den där 3 timmar långa föreläsningen om risker i trafiken som trafikverket infört som ett krav för att man ska få ta körkort. Vi pratade bland annat om sömn och att man helst inte ska köra när man är trött eftersom reaktionstiden förlängs, vilket självklart ökar olycksrisken. På någon vänster kom vi in på hur länge man kan vara vaken, och han som höll i föreläsningen nämnde att man kan va vaken i flera veckor "eller ja, råttor, men de är ju så lika människor". 
Jag: "Så du menar att man tvingat råttor att vara vakna i flera veckor??"
Han: "Ja, tydligen. Det görs en massa konstiga tester på råttor"
Jag: "Det är ju helt sjukt! Varför måste man veta hur länge man kan vara vaken innan man där, det är väl mer relevant att kolla hur myket man behöver sova för att må bra istället, och det kan man ju göra på människor"
Någon dryg tjej: "Jaa, men det kan ju va bra att veta hur länge man kan va vaken juu.."

Jag sa nog något mer som jag inte kommer ihåg men sen orkade jag verkligen inte disskutera mer plus att det känns som att det var väldigt irrelevant för riskettan. Jag kan förstå att folk inte bryr sig om råttor för att "de är ju så små" och gör djurförsök för de tror att djur inte har känslor, det finns miljontals så korkade människor(tro det eller ej). Och det finns säkert en massa bra information och forskning som hjälpt oss egoistiska idioter till mäniskor som kallar oss "smarta" och "högst i näringskedjan", att överleva ännu längre.
 
Varför använder vi då vår intelligens till något så idiotiskt som att vilja ta reda på hur länge man kan vara vaken? Exakt vad ska man med den informationen? Den som kommenterar ett bra svar på den frågan ska bannemig få en kaka.
 
Ni ser ju nedan hur råttorna kommer in i texter som handlar om människors sömn. JAG ORKAR INTE!! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ VÄRLDEN?! Varför vill man "hindra råttor helt från att sova i ett par veckor"? Och vadå "den direkta dödsorsaken är oklar"? Varför sover man tror ni? Jo, för att kroppen behöver vila. Det krävs inte så djävla mycket intelligens för att fatta det. Då är det väl klart att kroppen till slut kollapsar.


Det finns såklart människor som frivilligt testat olika sorters metoder att sova, och tydligen har en discjockey varit vaken i 8 dygn på 50-talet, plus att hitler såklert testat massor av olika saker om drömmar och sömn. Visst, håll på med sånt om ni tycker det är kul men what's the point?
 

Snö

Ibland upplever man såna där stunder när man bara ler och blir
helt varm inombords hur jobbigt dag man än haft.
Jag var påväg hem från elljusspåret förut, jag hade sprungit lite
längre än vanligt, lyssnade på bra musik och andedräkten syntes
sådär fint i natten. Det var så kallt att luften kändes fräsch och
ändå inte för kall för jag var fortfarande varm och endorfinerna
belönade mig för den senaste timmen. Redan där hade jag det
bäst. Det är då som något fastnar på min ögonfrans, sen kom en
på tröjärmen, och sen ännu en till. Små, lätta snöflingor föll tätare
och jag log bara mer. Då blev jag lycklig.

Good lord

Imorgon 8:30 går jag tillbaks till skolbänken på Sunne Trafikskola.
 
Vad
har
jag
gett
mig
in
?

Hej igen, det va längesen

Jag gör inget och kommer ingenstans om dagarna. Ser på serier, äter och sover. Eller, nu är jag väl kanske lite blygsam. Jag..

- Målar en tavla
- Stickar fina vantar till mig själv och andra
- Planerar multisportsevent med bästa styrelsen
- Tränar som ett djur uppemot varje dag för att inte gå upp alla djävla kilon igen(det funkar, typ. wihooo)
- Övningskör(intensivkursen börjar på måndag!!)
- Har införskaffat mig en kalender så att jag ska hålla reda på allt
- Ska lämna in ett brev från polisen till Skäggeberg imorrn där det står att jag inte är våldtäcktsman och faktiskt får tillåtelse att jobba med barn. hehe. eller?
- Är hos tandläkaren hela tiden
- Kissar
- Okej nu kommer jag inte på mer, hejdå!
 
Ajuste! Har en nagelblogg, som antagligen kommer bli lika inaktiv som denhär sen när jag får ett jobb.. om jag får ett jobb. Klicka HÄR

RSS 2.0