Silvergripen

Försöker underhålla mig om dagarna och har skrivit mer på rollspelsquestet som jag började på för.. ja jag vet inte hur länge sen. På torsdagar brukar det vara rollspel i ungdomslokalerna, och jag har nästan inte varit där något under gymnasiet eftersom jag pluggat i Karlstad. Men nu har jag ju nära på oändligt med tid och ska dit imorrn en stund och fixa ihop en liten grupp som vill ha mig som SL. Sen ska jag övningsköra med mamma när hon slutar för dagen så det blir nog mest att starta upp det och fixa karaktärer. På tal om det så anmälde jag mig till en intensivkurs v. 41-42, så nu måste jag komma igång och värma upp inför det med mamma. Vill bara få det gjort nu så att jag faktiskt har chans att få jobb, det är så sjuk frustrerande att läsa en beskrivning av vad de söker hos den arbetssökande och det låter superbra tills man ser ordet körkort längst ner. Ni anar inte hur många jobb jag fått klicka bort. Varför gjorde jag inte dethär när jag var 18? Och samma sak med tandställningen, fett jobbigt att ha det nu, känner mig som en fjortonåring.

Bästa

 
 
 

Fina saker

Hääär kommer lite bilder på fina saker som jag införskaffat den senaste tiden. Först lite souvenirer från Rom!En Salvador Dalí-klocka, liten gladiatorhjälm, en italiensk mini-vespa och två radbandsarmband!

Var dessutom i Karlstad igår för att dra lite i mina tänder, så jag passade på att köpa lite välbehöviga saker, träffa vänner och gå i second hand-affärer och hitta mer fint!

Nya jeans från Monki, och jackan köpte jag förra veckan på H&M

Matt nagellack från essie, en mysig Monki-tröja, en cool kopp, och ett par fina sandaler från röda korset, och en söt prickig topp från Myrorna!

Basket

Inatt drömde jag att jag skulle gå iväg till ett rum och dö ett visst klockslag. Jag hade ungefär en timme på mig att göra saker som jag ville göra innan jag dog. Vet ni vad jag valde? Att spela en basketmatch för kul skull på ca en halvtimma med några som hade träning i en lokal bredvid. Det är helt sjukt vad jag saknar basket, helt galet. Om jag tänker efter så hade jag nog gjort det valet om jag skulle dö på riktigt, fast då hade jag nog inte orkat spela, eftersom jag då borde vara döende. Hehe. Men ändå. 

Ska nog kolla med Sunne Basket om de har något sånt där nybörjardamlag typ, eller starta ett korpenlag kanske?  Vore svinkul ju!

Drömmar

För mig är det allra oftast ganska skönt att vakna upp och inse att det bara var en dröm; min hjärna drömmer lite speciellt nämligen. Om vi tar exemplet att jag ska göra något med min kamera nästa dag, då kan jag t.ex. drömma(som inatt) att jag somande på min kamera och alla tillbehören! Inte nog med det, all plast hade spruckit och linserna och allt gjort av glas hade gått sönder i miljoner bitar. Ni anar inte hur ledsen jag var, massor av pengar skulle ju behöva gå till nytt hus och objektiv. Phew.. det var bara en dröm. Det handlar oftast om hur något failar, och jag lär mig därmed av misstagen! Det är jobbigt att drömma, men skönt efteråt då jag kommer ihåg passet, så att jag faktiskt kommer iväg till italien som planerat. 

Beställt

Jag har länge varit sugen på att beställa hem verktyg från KONAD, som är ett företag känt för deras stämplingsverktyg för naglar. Så nu när jag märker att folk har dragit lappar nere på Sunne, och gillar mina inlägg på fb där jag postar min tjänst i köp&sälj-grupper så tänkte jag; varför inte! Jag köpte, ett startkit med alla varktygen+en platta+det vita speciallacket på ebay, och sen köpte jag den mest populära plattan med zebra och leopardmönster och det svarta speciallacket från konads hemsida! Let's get stamping!
RSS 2.0