Ge mig nu

Nej, jag är inte ensam om att längta efter sommaren, men jag är nog en av dem som tjatar mest. Jag har verkligen noll inspiration till att fota på vintern; det är kallt, dött och tråkigt! Det är fint ljus, men annars så brukar jag låta kameran ligga på hyllan mycket oftare under vinterhalvåret. Men snart, snart när de första tulpanerna och knopparna kommer, då ska det bli mer, det lovar jag! Kommer må bättre och ha mer inspiration dessutom eftersom att ljuset kommer tillbaka! Har verkligen varit nere länge nu men förhoppningsvis så ordnar det snart upp sig.

Här får ni några av mina gamla bilder från ett, två och tre år tillbaka! Har haft min bebis ett tag nu, tre år in sommar! ( okej, bilden på mig är det ju inte jag som tagit, men ni fattar)
Ermagheerd. Ja, ni som inte kände mig innan sommaren och innan jag gick ner i vikt: här har ni, sådär såg jag ut. Är så glad at jag gjorde det, tränade hela hösten och nådde mina mål. Duktig Elsa *klapp på huvudet*


 

The walking dead
Kommer avlida när tredje säsongen är slut ju!

Tatuering

Om - nej - när jag kommer in på Linnéuniversitetet i höst så har jag lovat mig själv att jag äntligen ska tatuera mig. Inget stort, inget komplicerat, men något som jag velat ha bakom örat i två år nu. Har trixat lite i photoshop( ja, jättefint, jag vet..) eftersom att det inte finns en enda bild på google jag gillade, för den måste ju vara perfekt!

Att äntligen släppa taget
klara sig helt själv
flytta söderut
börja om på nytt
 

Vad som händer

Ookej. Har precis varit på Fernlöfs (bok- och fotohandeln i Sunne) och beställt en utskrift: åtta sidor på fotopapper i A4-format. Det är svindyrt, vill inte ens skriva siffran här men när jag tänker efter så är det så jäkla värt eftersom att det är till mina arbetsprover. Dock inte lika värt om det skulle visa sig sen att jag inte kommer in, men det är en historia som vi förhoppningsvis inte behöver läsa om. Fick precis aktieutdelning(vuxenpoäng?) så jag har faktiskt råd, även om det är så dyrt att jag mår lite illa.

Annars då? Biter ner mina naglar pga ångest över ditten och datten, men det gör inget för man ska inte ha långa naglar i köksbranchen. Med dethär vill jag säga att jag har fått en ny praktikplats! Denna gång på restaurangen Saffran & Vitlök här i Sunne, världens mysigaste! Har alltid sett upp till Åsa och Roland, och har i många år velat sommarjobba där. Så, man får praktisera fram till slutet av maj för facket, och sen måste företagen ta in sommarjobbare! Så vi får väl se vad som händer, har två andra sommarjobb på G, och jag tar det jag får först! Vill ha alla nämligen, för de är bra på olika sätt, men jag tror inte det går. Hehe.

Annars har jag ätit goda frukostar, varit ute i Karlstad för första gången sen typ allhelgona tror jag, köpt nya fina kläder och använt dem, jobbat på med arbetsproverna och tränat pyttelite. Måste komma igång nu, ska till gymmet idag och kolla om mitt kort har fyllts på med tre nya månader. Det borde det ha gjort, skickade in en blankett för en vecka sen.

Ha det så bra! Ska försöka skriva lite oftare, lovar! Får lite klagomål.. hehe.
 
 

RSS 2.0