Sweet tooth

Jag brukar försöka tänka att jag är ganska hälsosam i maten: äter naturell fil, oftast riktigt mörkt surdegsbröd, sallad, fullkorspasta, quinoa istället för ris osv. Dricker inte heller kaffe eller har några andra beroenden. Okej då. Jag har ett fett djävla kukberoende: socker. Och jag är världens sämsta på att stå emot! När folk bjuder är jag snabb på att tacka nej, men när jag väl är hemma och det är kväll så händer det ganska ofta att något slinker ner. En kaka, glass, choklad eller vad som nu finns hemma. Det är så dumkt, men åh så gott. Försöker tänka att maten och träningen möjligtvis kompenserar upp, och så är det ju! Men hur skulle det bli om jag slutar träna? Då är jag körd. Får helt enkelt försöka hålla uppe dethär systemet på något sätt. Böh. Jaja.

Kommentarer
Postat av: Emi

Jag har lite samma problem. Äter nog inte lika nyttigt som dig i övrigt dock, men ändå. Har blivit tipsad om smoothie och det smakar ju faktiskt ganska sött och nästan som glass. Ett tips bara :p

Svar: Det är så svårt alltihop! :(Jag brukar göra smoothie efter träning med keso i och så, men tror ändå att behovet behöver stillas, annars kommer jag sitta och må skitdåligt :( äh, jag vet inte. tror jag gör det större än vad det är ;)
Elsapelsass

2013-03-06 @ 10:58:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0