En såndär sommardag där då man nästan inte gör nånting

 
Det där med att man kan gå ute med shorts och linne utan att frysa, och istället typ svettas är ju bara helt underbart!! Så därför lunchfikade (finns det något sånt ord? typ som brunch fast fika? Nej antagligen inte) jag ute på gräset i solen! Fick desstom lite besök av mitt hatobjekt Stefan, superfin på bild, men den mest störande katten jag träffat tror jag. Lite skit rensar magen, lider för konsten vetni, måste få bra bilder till bloggen tiiep puzz.

Har under våren införskaffat lite(okej, för mycket är väl mer rätt ordval) sommarkläder, och ovan ser ni mitt senaste inköp från H&M för 249kr. Lite dyrt för ett par shorts, speciellt från H&M, men så får det vara ibland.
Kommer säkert lägga upp fler bilder på mina nya kläder i framtiden, eftersom att vädret tillåter dem nu.

Är ledig idag, så har mest sett serier och vilat hela förmiddagen, för att sen ta tag i fönsterputsningen i mitt rum som jag lovat att jag skulle göra. Försöker även ringa lite samtal inför jobb på fredag. Jag jobbar på Caliptus (vet inte om jag skrivit det här, vem bryr sig) och då måste man ringa checksamtal till butik och företaget man promotar så att allt är fixat inför demonstrationen. Ibland är det dock sjukt svårt att få tag på folk, så jag väntar lite.
 
Har dessutom fått mitt schema då jag ska jobba på Saffran & Vitlök i sommar, och det ser bra ut. Kanske lite få timmar, men vafan jag ska ju ha sommarlov med! Sen kan jag ju jobba för Caliptus någon gång i veckan också, blir nog bra dethär.

Nu sk jag på möte med Sunnes Historiska förening och sy lite medeltida kläder, hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0